Dziękujemy serdecznie wszystkim darczyńcom oraz licytującym na aukcji. Ranga aukcji zdecydowanie wzrosła, gdy otrzymaliśmy piękny dar od Prezydenta Andrzeja Dudy- rycinę pod tytułem „Pałac Prezydencki”. Również Prezydent Bydgoszczy Rafał Bruski wzbogacił aukcję o wieczne pióro, które w kadencji 2014-2018 pozostawiło niejeden ważny ślad oraz obraz „Brda z widokiem na spichrze” i album „Bydgoszcz zapomniana”.

Oto wystawka przedmiotów, które znalazły się na aukcji:

Aukcja odbyła się podczas Jubileuszu 25-lecia spółki Drozapol-Profil S.A. Poniżej założyciele Fundacji z Panem Prezydentem Rafałem Bruskim.

Stypendyści i Wolontariusze PiN-u dzielnie pomagali w czasie aukcji oraz podczas całej Gali:

A Oliwia i Piotr pokazali swoje muzyczne talenty w części artystycznej:

Zebrane na aukcji środki zostaną przeznaczone na zakup dostawki do wózka inwalidzkiego dla jedenastoletniego Mikołaja oraz na stypendium dla nowego stypendysty.

Dziękujemy wszystkim, którzy pomogli w organizacji Aukcji, w czasie której zbieraliśmy środki na dostawkę do wózka inwalidzkiego dla 1 1-letniego Mikołaja. Nisko kłaniamy się darczyńcom, w tym Prezydentowi Rzeczypospolitej panu Andrzejowi Dudzie i Prezydentowi Bydgoszczy panu Rafałowi Bruskiemu. Dziękujemy wszystkim licytującym, wymienimy tu tylko tych, od których otrzymaliśmy na to zgodę: Marcie Sasin, Asi i Jordanowi Madej, Piotrowi Jędraszczakowi, Kamili i Zenonowi Jędrocha.

Za ogrom pracy włożonej w przygotowanie materiałów o aukcji dziękujemy zdolnemu informatykowi i grafikowi komputerowemu- Michałowi Kańkowskiemu.

I na koniec (chociaż nie mniej serdecznie) dziękujemy wszystkim Stypendystom i Wolontariuszom PiN-u, którzy ochoczo włączyli się w prace organizacyjne i w przygotowanie części artystycznej: Piotrowi, Oliwii, Oli, Marcie, Ani, i drugiej Ani :), Kasi, Zuzi, Kubie, Klaudii, Ksenii. Praca z Wami była prawdziwą przyjemnością!